Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Tjaldurin VuosikokouskutsuKUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry. järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa torstaina 9.5.2019 klo 19.00 Keskuskirjasto Oodissa, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki (ryhmähuone 8, 2. krs.).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.


Johtokunta


Årsmötekallelse19 FI 753
Kuva: Eija Mäkivuoti.
 Jäsenkirje 2, 2019

Tjaldurin VuosikokouskutsuKUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry. järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa torstaina 9.5.2019 klo 19.00 Keskuskirjasto Oodissa, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki (ryhmähuone 8, 2. krs.).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.


JohtokuntaTjaldur tapasi pohjoismaisia sisaryhdistyksiä Malmössä maaliskuussa 2019

Tjaldurin puheenjohtaja Eija otti yhteyttä muihin pohjoismaisiin Fääriystävyysseuroihin Samfundet Sverige-Färöarna ja Norsk-Føroyisk Lag. Yhteistuumin järjestettiin verkostomaiseen toimintaan tähtäävä Fääritapaaminen Malmössä maaliskuussa 2019.

Verkostoitumistapaamiseen ja sen ohjelmaan Malmössä 22.–24.3 otti osaa puheenjohtaja Eija Mäkivuoti ja hallituksen jäsenet Hanne Juga ja Leena Appelqvist. Ohjelmaan sisältyi kokous Malmön Nuorten Talolla (Ungdomens Hus) ja lisää opimme tuntemaan toisiamme mm. Eivør-konsertin ja illallisen tiimoilla.

Tapaamisen tarkoitus oli aloittaa keskustelu mahdollisesta yhteistyöstä yhdistysten välillä. Kaikki osallistujat olivat kiinnostuneita järjestämään yhteistä toimintaa, keskittämään resursseja ja jakamaan osaamista keskenämme. Kaikkia osapuolia kiinnosti myös osallistua Tjaldurin työn alla olevan HOYMA/Helsinki –kulttuurifestivaalin jatkokehittämiseen, jotta se saisi pohjoismaista ulottuvuutta kiertävänä festivaalina niin Helsingissä, Tukholmassa kuin Oslossakin. Suunnitelmissa on hakea yhteisrahoitusta projektille. Kaikkia yhdistyksiä yhdistää haasteet toiminnan toteuttamiseksi pienin voimavaroin ja resurssein. Myös tapahtumien järjestäminen yksin on haasteellista. Yhteistyön voimin voimme saavuttaa pohjoismaisen dimension, jonka kautta myös kahdenvälinen yhteistyö voi kasvaa ja ehkä saada tukeakin – nykyisessä kulttuuri-ilmastossa kahdenvälistä toimintaa ei juuri tueta.

Välitämme lisää tietoa kun jotain käytännön tasolla tapahtuu. 

Linkki Instagram-kuvaan tapaamisesta.Kuvia Tjaldurin tapahtumista – seuraa meitä Instagramissa

Löydät kuvia Tjaldur-tapahtumien tunnelmista ja toiminnastamme Instagramistamme. Seuraa meitä!Jäsenmaksu – tärkeämpi kuin koskaan!

Jäsenmaksut ovat erittäin tärkeä tuki Tjaldurin toiminnalle ja Tjaldur kiittää sydämellisesti maksavia jäseniään toimintamme tukemisesta ja sen mahdollistamisesta myös jatkossa. Kaikki Tjaldurin toiminta on suunnattu jäsenien lisäksi suurelle yleisölle mutta tämä työ on yhä haastellisempaa, varsinkin koska Tjaldurin toiminta-avustus Pohjola-Nordenilta laski viime vuonna. Ilman jäseniemme tukea kaikille avoin toiminta ja järjestämämme tapahtumat ovat mahdottomia järjestää yhtä laajasti kuin olemme tähän mennessä pyrkineet. Tämä myötä toivomme jäseniämme myös maksavan jäsenmaksun myös jatkossa ja näin osoittavat haluavansa tukea toimintaamme.Jäsenet tutuiksi ja uusia jäseniä mukaan jäsenkampanjan kautta

Tjaldur panostaa vuoden 2019 aikana jäsenkampanjaan somessa ja ruohonjuuritasolla, jonka kautta tavoitellaan myös nuorempia jäseniä, koska tavoitteena on pitää Tjaldur hengissä vielä vastaisuudessakin. Kampanjan kautta esittelemme myös Tjaldurin maksavia jäseniä. Aiomme ottaa yhteyttä jäseniin, jotta voimme tuoda näkyväksi heidän tarinoitaan ja Tjalduriin sekä Färsaariin liittyviä kokemuksiaan.Jäsenmaksu 2019

Taas on jäsenmaksujen aika vuodelle 2019. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana tukemassa Tjaldurin monipuolista toimintaa. Tjaldurin vuoden 2019 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa).

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kaikki Färsaarista ja ystävyysseuratoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita jäseniksi!Jäsentiedotus – ilmoita meille osoitteenmuutoksista!

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä säästääksemme kuluja – postittaminen on kallista. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa (maksaville jäsenille). Noin joka toinen vuosi julkaisemme Tjaldur Tiðindi -jäsenlehden, jonka postitamme maksaville jäsenillemme. Muistathan ilmoittaa meille osoitteenmuutoksista, jottemme turhaan postita ja kuluta turhaan pieniä resurssejamme.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita järjestämme. Liity myös Facebook-ryhmäämme.Nähdään! Vit síggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Mäkivuoti,
Tjaldurin puheenjohtaja
Årsmötekallelse19 FI 753
Kuva: Eija Mäkivuoti.Yhteystiedot //


Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/