Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Tjaldurin Uuden vuoden juhlaTjaldur toivottaa ystävät, jäsenet ja yhteistyökumppanit sydämellisesti tervetulleiksi Uuden vuoden juhlaan lauantaina 26. tammikuuta 2019 alkaen klo 18.00. Juhla järjestetään tanskalaisella klubilla Etelä-Haagassa (Vanha Viertotie 11, 00350 Helsinki). Lisää infoa juhlasta löytyy Facebook-tapahtumastamme.


Tjaldurin Uuden vuoden juhla
Kuva: Eija Mäkivuoti.
 Jäsenkirje 1, 2019

Tjaldurin Uuden vuoden juhlaTjaldur toivottaa ystävät, jäsenet ja yhteistyökumppanit sydämellisesti tervetulleiksi Uuden vuoden juhlaan lauantaina 26. tammikuuta 2019 alkaen klo 18.00. Juhla järjestetään tanskalaisella klubilla Etelä-Haagassa (Vanha Viertotie 11, 00350 Helsinki). Lisää infoa juhlasta löytyy Facebook-tapahtumastamme.Tjaldurin toiminta-avustus pienenee vuodesta 2018 alkaen

Tjaldur on, ja on ollut, vuodesta 1975 kietoutuneena Pohjola-Nordeniin. Vuosikymmenten varrella tämä kuvio on vaihdellut ja muuttunut. Viimeisinä vuosina Tjaldur on kyennyt toimimaan pienen valtion toiminta-avustuksen turvin, jonka olemme saaneet vuosittain Pohjola-Nordenin välityksellä. Tämä kuvio on nyt kokenut muutoksia ja toiminta-avustus on pienentynyt huomattavasti vuodesta 2018 alkaen. Tämä tulee vaikuttamaan Tjaldurin toimintaan. Jatkossa jäsenmaksut tulevat olemaan yhä tärkeämmässä osassa Tjaldurin tulevan toiminnan kannalta ja vaikuttamassa mahdollisuuksiimme järjestää yleisölle avoimia, ilmaisia tapahtumia tai julkaista jäsenlehti Tjaldur Tiðindia. Tjaldurin hallitus työstää suunnitelmia liittyen mahdollisuuksiimme toimia ja pitää Tjaldur hengissä – yritämme Tjaldurin tulisielun Agnete Sippelin toiveiden mukaisesti lentää vaikka siitä tuli viime vuonna yhä vaikeampaa ja tulee olemaan tänä vuonna haastavampaa kuin koskaan.Kuvia Tjaldurin tapahtumista

Löydät kuvia Tjaldur-tapahtumien tunnelmista Instagramistamme.Tjaldur Tiðindi 2018 –jäsenlehti sai kehuja

Tjaldur julkaisi marraskuussa 2018 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi. Olemme saaneet lehdestä paljon kehuja niin ystäviltämme kuin jäseniltämme ja yhteistyökumppaneiltamme. Kehuja on myös tullut ihan uusilta tahoilta mikä merkitsee sitä, että kova työmme tuottaa hitaasti tulosta. Tästä olemme erittäin iloisia.

Jäsenlehden tässä numerossa kerromme uudesta taiteilijavierasohjelmastamme, jonka myötä esittelemme färsaarelaisia taiteilijoita Suomessa. Mukana on myös hieman informaatiota ja kertomuksia färsaarelaisesta joulusta useista eri näkökulmista. Lehdessä myös kunnioitamme Heders-Tjaldurin ja edellisen Färsaarten Suomen kunniakonsulin, Thorolf Björklundin muistoa.

Lehti postitettiin kaikille maksaville jäsenille sekä yhteistyökumppaneillemme. Löydät lehden ilmaiskappaleen Pohjola-Nordenin toimistosta tai Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisesta kirjastosta.

Voit lukea jäsenlehteä myös sähköisessä muodossa verkkosivuillamme.Jäsenmaksu 2019

Voit jo nyt maksaa jäsenmaksusi vuodelle 2019. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana tukemassa Tjaldurin monipuolista toimintaa. Tjaldurin vuoden 2019 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa). Tjaldur kiittää sydämellisesti maksavia jäseniään toimintamme tukemisesta. Jäsenmaksut ovat erittäin tärkeä tuki Tjaldurin toiminnassa.

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Jäsentiedotus 

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa. Noin joka toinen vuosi julkaisemme Tjaldur Tiðindi -jäsenlehden, jonka postitamme maksaville jäsenillemme. Muista ilmoittaa meille osoitteenmuutoksista.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita järjestämme. Liity myös Facebook-ryhmäämme.


Nähdään! Vit síggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Mäkivuoti,
Tjaldurin puheenjohtaja
Tjaldurin Uuden vuoden juhla
Kuva: Eija Mäkivuoti.Yhteystiedot //


Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/