Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Kutsu Tjaldurin tuleviin tapahtumiin ja Tjaldur uutisiaTjaldur järjestää Färsaari-illan torstaina 29. marraskuuta Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingissä (TING-sali, Kaisaniemenkatu 9) klo 18.00 – 20.30. Tjaldur on kutsunut vierastaiteilija-sarjansa seuraavaksi vieraaksi färsaarelaisen Hamradun Duon (Pól Arni Holm & John Àki Egholm). 


Tjaldur osallistuu Pohjoismaisen kulttuuripisteen pikkujouluihin lauantaina 1.12.2018.


Tjaldur julkaisee marraskuussa 2018 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi.HamradunDuo3.1 w753www

Foton/Kuvat: Hamradun Duo (Pól Arni Holm & John Àki Egholm), Toni B. Gunner, Fabri C. - Stolen Instants & Eija Mäkivuoti.
 

Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,


Nyt on jälleen se aika vuodesta jolloin Tjaldurin jäsenten toivotaan aktivoituvan. On vuosikokouksen aika. Olemme lähettäneet kirjallisen kutsun jäsenille, joille meillä on postiosoite ja muille tiedotamme elektronisessa muodossa. Toivottavasti saavutamme kaikki kiinnostuneet. Tulkaa mukaan, sillä hieman yli 40-vuotias Tjaldur kaipaa mukaan uusia jäseniä, jotka ovat aktiivisesti mukana toiminnassa.


KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa torstaina 26.4. 2018 klo 17.30 Pohjola-Nordenin toimistossa (Fredrikinkatu 61 A 11, Helsinki).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.


Johtokunta


Webbsida nyhetsbrev TT 

Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,


Edellisestä jäsenkirjeestä on vierähtänyt aikaa ja vuosikin vaihtui kiiren vilkkaa. Näin ollen toivotamme jäsenillemme ihanaa pian alkavaa kevättä ja kerromme hieman mitä kulisseissa puuhataan.


Puheenjohtajamme Eija on vielä opintojen pyörteessä, joten sen vuoksi jäsentiedotus uutiskirjeen välityksellä on ollut verkkaista. Muistutammekin, että Facebook-sivuillamme ja -ryhmässämme on toiminta aktiivisempaa, ja tiedotamme siellä myös yhteistyökumppaneiden Färsaariin liittyvistä tapahtumista ja aktiviteeteista.


FO Havn 01 Makivuoti 753

[ Kuva: Eija Mäkivuoti, Tórshavn, 02.2018 ]