Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

KUTSU FÄRSAARI-ILTAAN


Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret järjestää jäsenilleen ja kutsuvierailleen Färsaari-illan lauantaina 25.11. 2017 klo 17.00 – 22.00 Café Ruplassa (Helsinginkatu 16, Helsinki).

Tjaldur on kehittänyt uuden vierastaiteilija-sarjan ja sen pilottitapahtumassa vierailee färsaarelainen elokuvaohjaaja Heyðrik á Heygum. Lisää infoa illasta sen Facebook-tapahtumasta (englanniksi)

Tervetuloa!

Johtokunta

Heidrik fb cover2 753 wwwJäsenkirje 2, 2017
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,


KUTSU FÄRSAARI-ILTAAN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret järjestää jäsenilleen ja kutsuvierailleen Färsaari-illan lauantaina 25.11. 2017 klo 17.00 – 22.00 Café Ruplassa (Helsinginkatu 16, Helsinki).

Tjaldur on kehittänyt uuden vierastaiteilija-sarjan ja sen pilottitapahtumassa vierailee färsaarelainen elokuvaohjaaja Heyðrik á Heygum.

Lisää infoa illasta sen Facebook-tapahtumasta (englanniksi).

Tervetuloa!


Johtokunta
Birgitin puutarha -kirjan arvonta

Vuosikokouksen yhteydessä arvoimme 3 kpl Birgitin puutarha -valokuvakirjaa maksavien jäseniemme kesken (vuonna 2016 maksaneet).

Kirjan voittivat Torvald Perman, Rainer Toiviainen ja Veini/Eila Vuorela.Tjaldurin hallitus tällä toimikaudella


Tjaldurin vuosikokous valitsi hallituksen tälle toimikaudelleen.

Puheenjohtajana jatkaa Eija Mäkivuoti. Varapuheenjohtajana jatkaa Hanne Juga.
Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Leena Appelqvist, Henna-Mari Koski ja Aira-Liisa Roiha.
Tjaldur Tiðindi 2017

Tjaldur julkaisi helmikuussa 2017 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi. Löydät lehden ilmaiskappaleen Pohjola-Nordenin toimistosta tai Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisesta kirjastosta. Edelliset jäsenlehdet voit lukea Issuu-lehtinä tai PDF-versioina verkkosivuillamme.


Jäsenmaksu 2017

Ehdit vielä maksaa vuoden 2017 jäsenmaksun. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana Tjaldurin monipuolisessa toiminnassa. Tjaldurin vuoden 2017 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa). 

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille: 

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01  

SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tjaldur kiittää maksavia jäseniaan sydämellisesti toimintamme tukemisesta.Jäsentiedotus

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa. Noin joka toinen vuosi julkaisemme Tjaldur Tiðindi -jäsenlehden, jonka postitamme maksaville jäsenillemme.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita ja¨rjesta¨mme. Liity myo¨s Facebook-ryhma¨a¨mme.Na¨hda¨a¨n! Vit si´ggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Ma¨kivuoti,
Tjaldurin puheenjohtajaHeidrik fb cover2 753 wwwYhteystiedot //


Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/