Kära medlemmar och Tjaldur vänner,

Invitation till Tjaldurs kommande tillställningar och Tjaldur nyheter


Tjaldur arrangerar en Färökväll torsdagen den 29 november kl. 18.00 – 20.30 på Nordisk kulturkontakt (TING-sal, Kajsaniemigatan 9) i Helsingfors.

Kvällen gästas av den färöiske Hamradun Duo (Pól Arni Holm & John Àki Egholm). Hamradun Duo är inbjudna som gäster i Tjaldurs konstnärsgästprogram.


Tjaldur deltar i årets Lillajul på Nordisk kulturkontakt lördagen den 1.12.2018 kl 11–16.


Tjaldur publicerar en ny Tjaldur Tiðindi i november 2018.
HamradunDuo3.1 w753www

Foton/Kuvat: Hamradun Duo (Pól Arni Holm & John Àki Egholm), Toni B. Gunner, Fabri C. - Stolen Instants & Eija Mäkivuoti.


Kära medlemmar och Tjaldur vänner,

Det är igen den tiden av året som vi ber er medlemmar att aktivera er. Det är dags för Tjaldurs årsmöte. Vi har skickat kallelsen per post för de medlemmar som vi har post adresser till och sedan kontaktar vi er resten den elektroniska vägen. Hoppas vi i all fall. Kom med. Den lite över 40-åriga Tjaldur behöver nya medlemmar som också vill aktivt delta i våra aktiviter.


KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Tjaldur - Vänskapsföreningen Finland-Färöarna håller stadgeenlige årsmöte torsdagen 26 april 2018 kl. 17.30 på Pohjola-Norden, Fredriksgatan 61 A 11, Helsingfors.

Behandlas stadgeenliga årsmötesärenden.

Möteshandlingarna delas ut vid mötet.


Styrelsen


Webbsida nyhetsbrev TTKära medlemmar och Tjaldur vänner,


Det är ett tag sedan ni hörde något från oss i styrelsen och året byttes ut i rask takt. På grund av detta så får vi önska istället våra medlemmar en härlig och frisk kommande mars månad och berätta om vad som pågår i kulisserna.

Vår ordförande Eija studerar ännu och det har upptagit det mesta av hennes tid. På grund av det har det inte varit så aktivt när det gäller Tjaldurs nyhetsbrev. Vi vill påminna er att vi är mer aktiva på våra Facebook-sidor och -grupp. Där informerar vi även om våra samarbetspartners aktiviter och evenemang som berör Färöarna.


FO Havn 01 Makivuoti 753

 [ Bild: Eija Mäkivuoti, Tórshavn, 02.2018 ]