Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,


Nyt on jälleen se aika vuodesta jolloin Tjaldurin jäsenten toivotaan aktivoituvan. On vuosikokouksen aika. Olemme lähettäneet kirjallisen kutsun jäsenille, joille meillä on postiosoite ja muille tiedotamme elektronisessa muodossa. Toivottavasti saavutamme kaikki kiinnostuneet. Tulkaa mukaan, sillä hieman yli 40-vuotias Tjaldur kaipaa mukaan uusia jäseniä, jotka ovat aktiivisesti mukana toiminnassa.


KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa tiistaina 18.4. 2017 klo 17.00 Pohjola-Nordenin toimistossa (Fredrikinkatu 61 A 11, Helsinki).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.


Johtokunta


Webbsida nyhetsbrev TT Jäsenkirje 1, 2017
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Nyt on jälleen se aika vuodesta jolloin Tjaldurin jäsenten toivotaan aktivoituvan. On vuosikokouksen aika. Olemme lähettäneet kirjallisen kutsun jäsenille, joille meillä on postiosoite ja muille tiedotamme elektronisessa muodossa. Toivottavasti saavutamme kaikki kiinnostuneet. Tulkaa mukaan, sillä hieman yli 40-vuotias Tjaldur kaipaa mukaan uusia jäseniä, jotka ovat aktiivisesti mukana toiminnassa.KUTSU VUOSIKOKOUKSEEN

Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa tiistaina 18.4. 2017 klo 17.00 Pohjola-Nordenin toimistossa (Fredrikinkatu 61 A 11, Helsinki).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.


JohtokuntaBirgitin puutarha -kirjan arvonta

Vuosikokouksen yhteydessä arvomme 3 kpl Birgitin puutarha -valokuvakirjaa maksavien jäseniemme kesken (vuonna 2016 maksaneet). Kirjat postitetaan voittajille, mutta ensin otamme yhteyttä yhteystietojen tarkistamista varten. Valitettavasti viime vuonna meillä ei ollut oikeaa osoitetta yhdelle voittajista.
Vierailu Färsaarilta / Maaginen Eivør huhtikuussa Suomeen

15-vuotiaana Eivør päätti omistautua musiikille. Eivør kirjoittaa musiikkia, jota värjää voimakkaasti kotimaansa Färsaaret ja sen elinvoimainen musiikkiperinne. Hän laulaa soolona, erilaisissa kokoonpanoissa. Tyylillisesti on on monitaitoinen ja hallitseekin suvereenisti  niin jazzin, folkin, etnopopin – kirjo käy klassisesta musiikista rockiin. Hän laulaa fääriksi, tanskaksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Hän on julkaissut kattavan diskografian vuodesta 2000 lähtien.

(Teksti saanut inspiraatiota täältä: http://laromaterial.svenskanu.fi/musiksaininorden/faroisk-musik-eivor-palsdottir-fi/)


26.4. Konsertti: Tavastia, Helsinki

https://www.facebook.com/events/906787242791669/


27.4. Konsertti: Olympia, Tampere

https://www.facebook.com/events/1559705707372994/


Lisäinformaatiota Eivøristä ja hänen musiikistaan löydät hänen Facebook-sivuiltaan:

https://www.facebook.com/eivormusic/


Lue Leena Appelqvistin Eivør-haastattelu (Tjaldur Tiðindi 2015):

https://issuu.com/tjaldurfi/docs/tjaldur_tidindi_40_final_17.11.2015/17


Kiinnostuitko Eivørin konsertista mutta et löydä seuraa? Löydät samanhenkistä seuraa Tjaldurin Facebook-ryhmästä!Tjaldur Tiðindi 2017

Tjaldur julkaisi helmikuussa 2017 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi. Löydtä lehden ilmaiskappaleen Pohjola-Nordenin toimistosta tai Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisesta kirjastosta. Edelliset jäsenlehdet voit lukea Issuu-lehtinä tai PDF-versioina verkkosivuillamme.


Jäsenmaksu 2017

Ehdit vielä maksaa vuoden 2017 jäsenmaksun. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana Tjaldurin monipuolisessa toiminnassa. Tjaldurin vuoden 2017 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa). 

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille: 

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01  

SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tjaldur kiittää maksavia jäseniaan sydämellisesti toimintamme tukemisesta.Jäsentiedotus

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa. Noin joka toinen vuosi julkaisemme Tjaldur Tiðindi -jäsenlehden, jonka postitamme maksaville jäsenillemme.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita ja¨rjesta¨mme. Liity myo¨s Facebook-ryhma¨a¨mme.Na¨hda¨a¨n! Vit si´ggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Ma¨kivuoti,
Tjaldurin puheenjohtajaWebbsida nyhetsbrev TTYhteystiedot //


Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/