Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Kutsu Tjaldurin vuosikokoukseen


on vihdoin aika järjestää Tjaldurin vuosikokous, tervetuloa!Jäsenkirjeen sisältö:


1. Kutsu Tjaldurin sääntömääräiseen vuosikokoukseen

2. Kiinnostaako sinua tulla mukaan hallitukseen?


3. Muistutus vuoden 2020 jäsenmaksusta

4. Jäsentietoa​Tjaldur kallelse till årsmöte

Kuva: Eija Mäkivuoti. Vuosikokouskutsut postitettiin viime viikolla. Kuoria koristaa uunituoreet suomalaisen taitelijan Janne Laineen postimerkit.


Jäsenkirje 3, 2020

Kutsu Tjaldurin vuosikokoukseen


1. Kutsu Tjaldurin sääntömääräiseen vuosikokoukseen


Tjaldur - Ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry. järjestää sääntömääräisen vuosikokouksensa maanantaina 28.9.2020 klo 19.00 Keskuskirjasto Oodissa, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki (ryhmähuone 8, 2. krs.).

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasioita.

Kokousasiakirjat jaetaan kokouksessa.

Hallitus


2. Kiinnostaako sinua tulla mukaan hallitukseen?

Tule mukaan Tjaldurin hallitukseen, kiinnostuksen voi osoittaa tulemalla paikalle vuosikokoukseen ja asettumalla ehdokkaaksi. Muut jäsenet valitsevat Tjaldurin hallituksen kokoonpanon vuosikokouksessa. Tervetuloa mukaan.

Hallitus kokoontuu silloin tällöin kasvokkain, joten auttaa, että asuu pääkaupunkiseudulla, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä pidämme myös monia kokouksia sähköpostitse sekä harkitsemme myös hallituksen kokouksien pitoa etänä.

Hallitustyö on vapaaehtoista eikä Tjaldurissa makseta siitä tai kokouksista palkkioita. Jos sinua kiinnostaa hallitustyö tai haluat kuulla siitä lisää, ole yhteydessä puheenjohtaja Eijaan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

 

3. Muistutus vuoden 2020 jäsenmaksusta ja Tjaldur Tiðindi -jäsenlehti

Jäsenmaksut ovat erittäin tärkeä tuki Tjaldurin toiminnan jatkumiseksi, ilman maksavia jäseniä ei ole yhdistystäkään. Tjaldur kiittää sydämellisesti niitä jäseniä, jotka ovat jo maksaneet tämän vuoden jäsenmaksun. Jos et ole maksanut, toivomme teidän maksavan jäsenmaksun heti kuin mahdollista.

Vaikka tänä vuonna Tjaldurin toiminta toimii säästöliekillä, kuten nykyisessä tilanteessa monen muunkin toiminta, on tärkeää, että jäsenten tuki säilyy. Yleisölle järjestettäviä tapahtumia lukuunottamatta Tjaldurin menot ovat samat kuin muinakin vuosina.

Koska yleisölle suunnattua toimintaa ei oikein voi järjestää eikä färsaarelaiset ystävämme voi matkata Suomeen, olemme päättäneet työstää jälleen uuden Tjaldur Tiðindi jäsenlehden teitä jäseniä ilostuttamaan. Jos tukijäsenyyksiä tulee enemmänkin, voimme myös harkita lehteä paperisena versiona. Lehteä tullaan lehdenteon työryhmän kanssa työstämään syksyllä ja alkutalvesta – toivomme saavamme lehden vuoden vaihteessa linjoille. Lehti tehdään vapaaehtoistyönä yhdessä färsaarelaisten ystäviemme kanssa.

Löydät kohdasta 4. tietoa miten maksat vuoden 2020 jäsenmaksun.


4. JÄSENTIETOA

Jäsenmaksu 2020

Tjaldurin vuoden 2020 jäsenmaksu on 15 euroa (opiskelijoille 7 euroa). Jos haluat alkaa Tjaldurin tukijäseneksi, maksa 50 euroa Tjaldurin tilille. Niin yksityishenkilöt kuin muut yhdistykset tai seurat voivat toimia tukijäseninä.

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01
SWIFT/BIC: DABAFIHH
Viite: 0123
Eräpäivä: 30.5.2020 / 30.9.2020

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen tjaldur@tjaldur.fi.

Linkki jäsenmaksulomakkeeseen (PDF)


Kuvia Tjaldurin tapahtumista Instagramissa

Löydät kuvia Tjaldur-tapahtumien tunnelmista ja toiminnastamme Instagramistamme. Seuraa meitä!


Jäsenlehti

Jäsenlehti Tjaldur Tiðindi löytyy verkkolehtenä täältä.


Jäsentiedotus – ilmoita meille osoitteenmuutoksista!

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä säästääksemme kuluja – postittaminen on kallista. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Noin joka toinen vuosi olemme julkaiseet Tjaldur Tiðindi -jäsenlehteä, jonka olemme postittaneet maksaville jäsenillemme. Lehti julkaistaan tulevana vuonna sähköisessä muodossa. Vuosikokouskutsut postitetaan postitse (maksaville jäsenille), jotta kaikki jäsenet saavat sen.

Muistathan ilmoittaa meille osoitteenmuutoksista, jottemme turhaan postita ja kuluta turhaan pieniä resurssejamme.


Tule mukaan Facebook ryhmäämme

Liity myös Facebook-ryhmäämme.Nähdään! Vit síggjast!


Alt tað besta,

hallituksen puolesta,


Eija Mäkivuoti,

Tjaldurin puheenjohtaja


Tjaldur kallelse till årsmöte

Kuva: Eija Mäkivuoti.


Yhteystiedot //

Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.

www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/