Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kära medlemmar och Tjaldur vänner,

Kallelse till Tjaldurs årsmöte


Nu är det äntligen dags för Tjaldurs årsmöte, välkomna!


Medlemsbrevets innehåll:

1. Kallelse till Tjaldurs årsmöte

2. Är du intresserad av att vara med i styrelsen?


3. Påminnelse om medlemsavgift 2020 och Tjaldur Tiðindi-medlemstidningen

4. MedlemsinformationTjaldur brev 753

Bild: Eija Mäkivuoti. Årsmötekallelsen skickades via post förra veckan. Kuverten pryds av de splitternya frimärken gjorda av den finska konstnären Janne Laine.

Medlemsbrev 3, 2020

Kallelse till Tjaldurs årsmöte1. Kallelse till Tjaldurs årsmöte

Tjaldur - Vänskapsföreningen Finland-Färöarna r.f. håller stadgeenlige årsmöte måndag 28 september 2020 kl. 19.00 på Ode Helsingfors centrumbibliotek, Tölöviksgatan 4, Helsingfors (grupprum 8, 2. vån.).

Behandlas stadgeenliga årsmötesärenden.

Möteshandlingarna delas ut vid mötet.

Styrelsen
 

2. Är du intresserad av att vara med i styrelsen?

Om du är intresserad av att komma med i Tjaldurs styrelse och delta i styrelse arbete, kom med på plats till årsmötet och informera om ditt intresse. Tjaldurs styrelse väljs på årsmötet av andra medlemmar. Välkommen med.

Styrelsen möts då och då, så det hjälper om du bor i huvustadstrakten, men det är inte nödvändigt, för att vi håller också kontakt via distans samt genom e-postmöten vid behov.

Styrelsens arbete är frivilligarbete och Tjaldur betalar inte arvode för möten. Om du är intresserad av styrelse arbete eller vill veta mer om det, kontakta vänligen ordförande Eija (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.).​


3.  Påminnelse om Tjaldurs medlemsavgift 2020 och Tjaldur Tiðindi-medlemstidningen

Medlemmarnas stöd är oerhört viktigt för Tjaldurs fortsatta verksamhet, utan det finns ingen förening. Vi tackar hjärtligt alla dem som redan betalat årets medlemsavgift. Om du ännu inte betalat, betala avgiften så snart som möjligt.

Även om vår verksamhet i år står på sparlåga, så som flera andra föreningars, på grund av den nuvarande situationen, är det viktigt att vi kan behålla medlemmarnas stöd. Förutom de evenemang som vi har arrangerat så är Tjaldurs utgifter de samma årligen.

För att vi inte har kunnat arrangera publika aktiviteter eller våra färöiska vänner har inte kunnat resa till oss, har vi beslutat av åter göra en Tjaldur Tiðindi-medlemstidning för att glädja er medlemmar. Om vi får fler stödmedlemmar kan vi även publicera medlemstidningen Tjaldur Tiðindi åter i pappersformat. Vi kommer att bearbeta tidningen med arbetsgruppen under hösten och vintern – vi hoppas att få tidningen klar till årskiftet. Vi gör tidningen som frivilligarbete tillsammans med våra färöiska vänner. Om du är intresserad av att delta i tidningsarbetet, kontakta ordförande Eija!

Du hittar nedan på punkt 4. uppgifter om hur du kan betala medlemsavgiften.


4. MEDLEMSINFORMATION

Medlemsavgift 2020


Tjaldurs medlemsavgift för år 2020 är 15 euro (7 euro för studerande). Om du väljer att bli en stödmedlem betala då stödsumman 50 euro på Tjaldurs konto.

Betala medlemsavgiften till Tjaldurs konto:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01
SWIFT/BIC: DABAFIHH
Ref.nr: 0123
Förfallodatum: 30.5.2020 / 30.9.2020

När du betalar medlemsavgiften skriv i betalningens meddelandefält din postadress och e-post adress, så kan vi nå er med Tjaldurs medlemsinformation. Du kan också skicka din kontaktinformation till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Länk till medlemsavgiftsblankett (PDF).Bilder av Tjaldurs evenemang och aktiviteter

Du hittar bilder av Tjaldurs evenemang och aktiviteter på Tjaldurs Instagram. Följ oss gärna!


Medlemstidningen Tjaldur Tiðindi

Du kan läsa nätversioner av vår medlemstidning Tjaldur Tiðindi här.


Medlemskommunikation / Meddela oss om adressändringar

Mycket av vår medlemskommunikation sker i nätet, genom social media och via våra webbsidor för att spara på de små resurser vi har – att posta kostar mycket. Vi publicerar ett elektroniskt medlemsbrev på vår webbsida samt skickar den som e-post (kom ihåg att skicka oss era e-post adresser till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Medlemsbrevet utkommer 3-4 gånger om året. Ungefär vartannat år har vi publicerat ett nummer av medlemstidningen Tjaldur Tiðindi som har postats till betalande medlemmar. Tidningen förvandlas i år till en nättidning. Kallelse till årsmöte skickas ännu per post (till de betalande medlemmarna).

Kom ihåg att informera oss om din adress ändras så skickar vi inte post i onödan och slösar på våra små resurser.


Kom med i vår Facebook grupp

Kom också med i vår Facebookgrupp.


Vi ses! Vit síggjast! 


Alt tað besta, 
å styrelsens vägnar,


Eija Mäkivuoti,
Tjaldurs ordförandeTjaldur brev 753

Bild: Eija Mäkivuoti.

Kontakt //

Tjaldur – vänskapsföreningen Finland-Färöarna r.f.
www.tjaldur.fi // Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss på Facebook
www.facebook.com/tjaldur.fi // www.facebook.com/groups/118854656949/ 

Följ oss på Instagram
www.instagram.com/tjaldurfi/