Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Tjaldurin vuosikokous siirtyy


Lämpimät terveiset kotoa kaikille jäsenillemme.


Jäsenkirjeen sisältö:

1. Tjaldurin sääntömääräinen vuosikokous siirtyy

2. Jäsenmaksu 2020

3. Jäsentietoa


Merkið

Kuva: Eija Mäkivuoti.


Jäsenkirje 2, 2020

Tjaldurin vuosikokous siirtyy


1. Tjaldurin sääntömääräinen vuosikokous siirtyy

Koronatilanteen johdosta Tjaldurin sääntömääräinen vuosikokous siirtyy myöhempään ajankohtaan, kun jälleen pystyy tapaamaan ryhmissä. Ilmoitamme vuosikokouksen ajankohdan tuonnempana. Tilintarkastus tehdään etänä toukokuussa 2020.

Hallitus

2. Jäsenmaksu 2020

Jäsenmaksut ovat jälleen ajankohtaisia ja se on erittäin tärkeä tuki Tjaldurin toiminnan jatkumiseksi. Tjaldur kiittää sydämellisesti maksavia jäseniään sekä Pohjola-Nordenia vuosittaisesta pienestä toimintatuestamme.

Kaikki Tjaldurin toiminta on suunnattu jäsenien lisäksi suurelle yleisölle, jotka ovat kiinnostuneita Färsaarista. Katsomme Färsaaria monista, ja jopa hieman erilaisista, näkökulmista. Pyrimme myös muuntautumaan ja sijoittamaan pienet resurssimme färsaarelaisten ja suomalaisten kohtaamisiin kulttuurin ja taiteen kautta.

Tjaldurin vuosikokouksessa 9. toukokuuta 2019 hallitus päätti korottaa jäsenmaksua, joka on vuodelle 2020 15 euroa ja opiskelijoille 7 euroa. Kokeilemme myös uutta jäsenyyden muotoa, tukijäsenyyttä – jäsen voi alkaa Tjaldurin tukijäseneksi maksamalla 50 euron suuruisen summan. Esimerkiksi yhdistysjäsenemme voivat alkaa tukijäseniksi.

Mietimme vuoden aikana tukijäsenille mahdollisia jäsenetuja. Jos tukijäsenyyksiä tulee useita voimme esimerkiksi harkita jäsenlehti Tjaldur Tiðindia jälleen paperiversiona tai jonkilaista muunlaista julkaisua.

Löydät kohdasta 3 tietoa miten maksat vuoden 2020 jäsenmaksun.3. JÄSENTIETOA


Jäsenmaksu 2020

Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana tukemassa Tjaldurin monipuolista toimintaa. Tjaldurin vuoden 2020 jäsenmaksu on 15 euroa (opiskelijoille 7 euroa). Jos haluat alkaa Tjaldurin tukijäseneksi, maksa 50 euroa Tjaldurin tilille. Niin yksityishenkilöt kuin muut yhdistykset tai seurat voivat toimia tukijäseninä.

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01

SWIFT/BIC: DABAFIHH

Viite: 0123

Eräpäivä: 30.5.2020

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Linkki jäsenmaksulomakkeeseen (PDF)


Kuvia Tjaldurin tapahtumista Instagramissa ja jäsenlehti

Löydät kuvia Tjaldur-tapahtumien tunnelmista ja toiminnastamme Instagramistamme. Seuraa meitä!


Jäsenlehti

Jäsenlehti Tjaldur Tiðindi löytyy verkkolehtenä täältä.


Jäsentiedotus – ilmoita meille osoitteenmuutoksista!

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä säästääksemme kuluja – postittaminen on kallista. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Noin joka toinen vuosi olemme julkaiseet Tjaldur Tiðindi -jäsenlehteä, jonka olemme postittaneet maksaville jäsenillemme. Lehti julkaistaan tulevana vuonna ainoastaan sähköisessä muodossa. Vuosikokouskutsut postitetaan postitse (maksaville jäsenille), jotta kaikki jäsenet saavat sen.

Muistathan ilmoittaa meille osoitteenmuutoksista, jottemme turhaan postita ja kuluta turhaan pieniä resurssejamme.


Tule mukaan Facebook ryhmäämme

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita järjestämme. Liity myös Facebook-ryhmäämme.Nähdään! Vit síggjast!


Alt tað besta,

hallituksen puolesta,


Eija Mäkivuoti,

Tjaldurin puheenjohtaja


Merkið

Kuva: Eija Mäkivuoti.


Yhteystiedot //

Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.

www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/