Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Kära medlemmar och Tjaldur vänner,

Det är igen den tiden av året som vi ber er medlemmar att aktivera er. Det är dags för Tjaldurs årsmöte. Vi har skickat kallelsen per post för de medlemmar som vi har post adresser till och sedan kontaktar vi er resten den elektroniska vägen. Hoppas vi i all fall. Kom med. Den lite över 40-åriga Tjaldur behöver nya medlemmar som också vill aktivt delta i våra aktiviter.


KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Tjaldur - Vänskapsföreningen Finland-Färöarna håller stadgeenlige årsmöte torsdagen 26 april 2018 kl. 17.30 på Pohjola-Norden, Fredriksgatan 61 A 11, Helsingfors.

Behandlas stadgeenliga årsmötesärenden.

Möteshandlingarna delas ut vid mötet.


Styrelsen


Webbsida nyhetsbrev TT

Medlemsbrev 1, 2017Kära medlmmar och Tjaldur vänner,

Det är igen den tiden av året som vi ber er medlemmar att aktivera er. Det är dags för Tjaldurs årsmöte. Vi har skickat kallelsen per post för de medlemmar som vi har post adresser till och sedan kontaktar vi er resten den elektroniska vägen. Hoppas vi i all fall. Kom med. Den lite över 40-åriga Tjaldur behöver nya medlemmar som också vill aktivt delta i våra aktiviter.KALLELSE TILL ÅRSMÖTE

Tjaldur - Vänskapsföreningen Finland-Färöarna håller stadgeenlige årsmöte torsdagen 26 april 2018 kl. 17.30 på Pohjola-Norden, Fredriksgatan 61 A 11, Helsingfors.

Behandlas stadgeenliga årsmötesärenden.

Möteshandlingarna delas ut vid mötet.


StyrelsenMedlemsavgift 2018

Du kan betala medlemsavgiften för år 2018 till Tjaldurs konto:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01 

SWIFT/BIC: DABAFIHH

Tjaldurs medlemsavgift för år 2018 är 12 euro (6 euro för studerande).

När du betalar medlemsavgiften skriv i betalningens meddelande fält din postadress och e-post adress, så kan vi nå er med Tjaldurs medlemsinformation. Du kan också skicka din kontaktinformation till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Tjaldur vill hjärtligt tacka våra medlemmar som stöder verksamheten genom att betala medlemsavgiften.Medlemsinformation 

Mycket av vår medlemskommunikation sker i nätet, genom social media och via våra webbsidor. Vi publicerar ett elektroniskt medlemsbrev på vår webbsida samt att skickar den som e-post (kom ihåg att skicka oss era e-post adresser till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Medlemsbrevet utkommer 3-4 gånger om året. Vi håller också kontakt med våra medlemmar genom traditionella postutskick en eller två gånger årligen. Ungefär vartannat år publiceras ett nummer av medlemstidningen Tjaldur Tiðindi som vi postar till betalande medlemmar.

Kom med där det händer och kom också med i vår Facebookgrupp.Vi ses! Vit síggjast!


Alt tað besta,
å styrelsens vägnar,

Eija Mäkivuoti,
Tjaldurs ordförandeWebbsida nyhetsbrev TT

 

Kontakt //


Tjaldur – vänskapsföreningen Finland-Färöarna r.f.
www.tjaldur.fi // Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss på Facebook
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Följ oss på Instagram
www.instagram.com/tjaldurfi/