Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Kutsu Tjaldurin tuleviin tapahtumiin ja Tjaldur uutisiaTjaldur järjestää Färsaari-illan torstaina 29. marraskuuta Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingissä (TING-sali, Kaisaniemenkatu 9) klo 18.00 – 20.30. Tjaldur on kutsunut vierastaiteilija-sarjansa seuraavaksi vieraaksi färsaarelaisen Hamradun Duon (Pól Arni Holm & John Àki Egholm). 


Tjaldur osallistuu Pohjoismaisen kulttuuripisteen pikkujouluihin lauantaina 1.12.2018.


Tjaldur julkaisee marraskuussa 2018 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi.HamradunDuo3.1 w753www

Foton/Kuvat: Hamradun Duo (Pól Arni Holm & John Àki Egholm), Toni B. Gunner, Fabri C. - Stolen Instants & Eija Mäkivuoti.
 Jäsenkirje 3, 2018

Kutsu Tjaldurin tuleviin tapahtumiin ja Tjaldur uutisia


Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät, Tjaldur järjestää Färsaari-illan torstaina 29. marraskuuta Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingissä (TING-sali, Kaisaniemenkatu 9) klo 18.00 – 20.30.

Tjaldur on kutsunut vierastaiteilija-sarjansa seuraavaksi vieraaksi färsaarelaisen Hamradun Duon (Pól Arni Holm & John Àki Egholm). Hamradun on färsaarelainen folkrockyhtye. Yhtyeen perusti vuonna 2015 Pól Arni Holm, Týrin alkuperäinen laulaja, ja tunnettu färsaarelainen blues-muusikko Uni Debess. Hamradunin musiikki ammentaa Pól Arnin kiinnostuksen myötä färsaarelaisesta kansanperinteestä, perinteisistä balladeista ja ketjutanssista sekä Uni Debessin taustasta blues-musiikin parissa.

Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingissä bändi esiintyy Hamradun Duon muodossa (Pól Arni Holm, laulu ja John Àki Egholm, kitara). Hamradun esiintyy eri kokoonpanoissa, niin duona, triona, kuin koko jäsenistön voimin. Akustinen konsertti on Hamradunin ensiesiintyminen Suomessa.

Konserttiin on vapaa pääsy. Varaa paikkasi saapumalla ajoissa paikalle.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry:n ja Pohjoismaisen kulttuuripisteen kanssa. Hamradun Duo vierailee yhdistyksen taiteilijavierasohjelman puitteissa Helsingissä.

Konsertin jälkeen ilta jatkuu yhdistyksen järjestämän verkostoitumis-tapahtuman puitteissa, jossa voi tavata illan esiintyjät ja kuulla lisää Tjaldurin toiminnasta.

Lisää infoa illasta Pohjoismaisen kulttuuripisteen verkkosivuilta ja sen Facebook-tapahtumasta (englanniksi).

Lämpimästi tervetuloa!Tjaldur Pohjoismaisen kulttuuripisteen pikkujouluissa

Tjaldur osallistuu Pohjoismaisen kulttuuripisteen pikkujouluihin lauantaina 1.12.2018. Tapahtuma on avoinna klo 11–16.

Pohjoismaisen kulttuuripisteen pikkujouluissa Kaisaniemenkadulla on tarjolla pohjoismaisia herkkuja myyvä joulutori ja jouluinen kahvila, jossa voi maistella tanskalaisia voileipiä. Lisäksi iltapäivä tarjoaa ohjelmaa koko perheelle ja tilaisuuden tutustua pohjoismaisiin jouluperinteisiin.

Tjaldurin färsaarelainen taiteilijavieras, Suðuroy-saarelta saapuva Hamradun-yhtyeen Pól Arni Holm kertoo Färsaarten balladi-musiikista ja sen perinteistä lyhyessä esitelmässään (n. 13.45).

Lisätietoa löytyy Pohjoismaisen kulttuuripisteen verkkosivuilta.

Pikkujouluissa Tjaldur järjestää arvonnan, jonka avulla kerätään varoja yhdistyksen toimintaan ja jossa voi voittaa färsaarelaista tuotteita. Tjaldur tarjoaa maistiaisia färsaarelaisen reseptin mukaan leivotusta ruisleivästä. Meiltä saat myös uunituoreen Tjaldur Tiðindi 2018 -lehden mukaan.Tjaldur Tiðindi 2018

Tjaldur julkaisee marraskuussa 2018 uuden numeron jäsenlehdestä Tjaldur Tiðindi. Jäsenlehden tässä numerossa kerromme uudesta taiteilijavierasohjelmastamme, jonka myötä esittelemme färsaarelaisia taiteilijoita Suomessa. Mukana on myös hieman informaatiota ja kertomuksia färsaarelaisesta joulusta useista eri näkökulmista. Lehdessä myös kunnioitamme Heders-Tjaldurin ja edellisen Färsaarten Suomen kunniakonsulin, Thorolf Björklundin muistoa.

Löydät lehden ilmaiskappaleen Pohjola-Nordenin toimistosta tai Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisesta kirjastosta. Edelliset jäsenlehdet voit lukea sähköisessä muodossa verkkosivuillamme.Jäsenmaksu 2018 

Ehdit vielä maksaa vuoden 2018 jäsenmaksun. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana Tjaldurin monipuolisessa toiminnassa. Tjaldurin vuoden 2018 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa). Tjaldur kiittää sydämellisesti maksavia jäseniään toimintamme tukemisesta. Jäsenmaksut ovat tärkeä tuki Tjaldurin toiminnassa.

Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille:

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..Jäsentiedotus 

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa. Noin joka toinen vuosi julkaisemme Tjaldur Tiðindi -jäsenlehden, jonka postitamme maksaville jäsenillemme.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita järjestämme. Liity myös Facebook-ryhmäämme.


Nähdään! Vit síggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Mäkivuoti,
Tjaldurin puheenjohtaja
HamradunDuo3.1 w753www

Foton/Kuvat: Hamradun Duo (Pól Arni Holm & John Àki Egholm), Toni B. Gunner, Fabri C. - Stolen Instants & Eija Mäkivuoti.Yhteystiedot //


Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/