Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,

Kutsu Tjaldurin Färsaari-iltaan (teemana Jólafrokost)

Vuosi lähestyy loppuaan ja hyinen Helsinki insipiroi meitä tuomaan hieman lämpöä jäsenillemme ja Tjaldur järjestää Färsaari-illan perjantaina 2. joulukuuta tanskalaisella klubilla Etelä-Haagassa (Vanha viertotie 11) alkaen klo 18.00.

Tervetuloa!


Tjaldur pohjoismaisilla joulumarkkinoilla 1Kuva: Eija Mäkivuoti, Tjaldur Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisilla joulumarkkinoilla 11.2016 (Instagram)
 Jäsenkirje 3, 2016

Kutsu Tjaldurin Färsaari-iltaan (teemana Jólafrokost)Rakkaat jäsenet ja Tjaldur-ystävät,


Vuosi lähestyy loppuaan ja hyinen Helsinki insipiroi meitä tuomaan hieman lämpöä jäsenillemme ja Tjaldur järjestää Färsaari-illan perjantaina 2. joulukuuta tanskalaisella klubilla Etelä-Haagassa (Vanha viertotie 11) alkaen klo 18.00.

Illan teemana on "Jólafrokost" eli färsaarelainen joulujuhla (tarjoamme pienen menyyn, jossa on mukana joitain ruokia ja perinteitä färsaarelaisesta joulujuhlasta).

Färsaari-illan ohjelmassa on kaksi esitelmää. Jäsenemme Anna Leppänen ja Pohjoismaisessa kulttuuripisteen tuore neuvonantaja Hedvig Westerlund-Kapnas kertovat Färsaarista omista näkökulmistaan.

Ilta tarjoaa myös färsaarelaista (joulu)musiikkia DJ Eyðan toimesta.

Pyydämme vahvistamaan osallistumisenne joko Facebook tapahtumaamme tai lähettäkää s-postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tjaldur järjestää tarvittaessa kimppakyydin Helsingin rautatieasemalta Etelä-Haagaan (n. klo 17.45). Pyydämme ilmoittamaan, jos sellainen on tarpeen.


Tervetuloa.

JohtokuntaJäsenarvonta vuosikokouksessa


Vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneiden kesken arvottiin vuosikokouksessa 3 kpl Birgitin puutarha-valokuvakirjaa, jotka postitetaan voittajille syyskuussa.

Onnelliset voittajat olivat Marja-Leena Gyllenbögel, Eivör Höstman ja Regina Sippel.Tjaldurin hallitus seuraavalla toimikaudella


Tjaldurin vuosikokous valitsi hallituksen seuraavalle toimikaudelleen.

Puheenjohtajana jatkaa Eija Mäkivuoti. Varapuheenjohtajana jatkaa Hanne Juga. Varsinaisiksi jäseniksi valittiin Leena Appelqvist, Martina Huhtamäki, Henna-Mari Koski ja Aira-Liisa Roiha.
Jäsenmaksu 2016

Jäsenmaksujen aika on aina ajankohtainen. Maksamalla jäsenmaksusi olet mukana Tjaldurin monipuolisessa toiminnassa. Tjaldurin vuoden 2016 jäsenmaksu on 12 euroa (opiskelijoille 6 euroa). 


Maksa jäsenmaksusi Tjaldurin tilille 15.12. mennessä: 

IBAN: FI48 8000 1502 1936 01  
SWIFT/BIC: DABAFIHH

Lisää jäsenmaksua maksaessasi maksun viestikenttään myös osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle jäsentiedotteita ja muuta jäseninformaatiota. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää yhteystietosi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tjaldur kiittää maksavia jäseniaan sydämellisesti toimintamme tukemisesta. Kiitoksena 
maksavien jäsenien kesken arvotaan tulevassa vuosikokouksessa 3 lahjapakettia.Jäsentiedotus

Tiedotamme jäseniämme pääasiassa sähköisesti verkkosivujemme ja sosiaalisen median välityksellä. Julkaisemme sähköistä jäsenkirjettä verkkosivuillamme ja se myös lähetetään sähköpostitse. Jäsenkirje julkaistaan 3-4 kertaa vuodessa. Pidämme myös yhteyttä tavanomaisilla postilähetyksillä kerran tai kahdesti vuodessa.

Tule mukaan tapahtumiin, joihin osallistumme tai joita järjestämme. Liity myös Facebook-ryhmäämme.Nähdään! Vit síggjast!

Alt tað besta,
hallituksen puolesta,

Eija Mäkivuoti,
Tjaldurin puheenjohtaja


Tjaldur pohjoismaisilla joulumarkkinoilla 2Kuva: Eija Mäkivuoti, Tjaldur Pohjoismaisen kulttuuripisteen Pohjoismaisilla joulumarkkinoilla 11.2016 (Instagram)
Yhteystiedot //

Tjaldur – ystävyysseura Suomi-Färsaaret ry.
www.tjaldur.fi // Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa meitä Facebookissa
www.facebook.com/tjaldur.fi  //  www.facebook.com/groups/118854656949/

Seuraa meitä Instagramissa
www.instagram.com/tjaldurfi/