Uppik - Vänskapsförening Finland-Grönland

Om Grönland väcker ditt intressee borde Uppiks verksamhet vara något till dig.

www.uppik.fi

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Pohjola-Norden

Föreningen Norden i Finland.

www.pohjola-norden.fi

Norrøna Felagið í Føroyum

Föreningen Norden på Färöarna.

www.norden.fo

Kulturkontakt Nord

Nordiska ministerrådets kulturstöd och det nordiska biblioteket i Helsingfors.

www.kulturkontaktnord.org

Dansk klub i Helsingfors r.f.

En forening der styrker det danske sprog, den danske kultur og tilknytningen til Danmark.

www.danskklub.fi

Hanasaari

Ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus.

www.hanaholmen.fi

Norðurlandahúsið í Føroyum

Färsaarten Pohjolan Talo.

www.nlh.fo

Nordens Institut på Åland

NIPÅ är ett kulturinstitut vars uppgift är att stärka det åländska kulturlivet och främja Ålands deltagande i nordiska samarbeten.

www.nipa.ax

Islannin Helsingin suurlähetystö

Islannin Helsingissä olevan suurlähetystön pääasiallisena tehtävänä on edistää Islannin ja Suomen välisiä poliittisia, taloudellisia ja kulttuuriin liittyviä suhteita.

www.iceland.is/iceland-abroad/fi

Danmarks Ambassade, Finland

Tanskan Suomen suurlähetystö.

finland.um.dk

Føroyahúsið, DK

Färsaarten Talo on kulttuurikeskus Kööpenhaminassa, jonka tarkoituksena on välittää Färsaarten kulttuuria tanskassa, sekä olla kokoontumis-ja ajanviettopaikka färsaarelaisille ja muille, joita Färsaarten kulttuuri kiinnostaa.

www.fohus.dk

Nordatlantens Brygge

Nordatlantens Brygge on kulttuurikeskus, jossa voit kokea taidetta ja kulttuuria Färsaarilta, Grönlannista ja Islannista sekä muista Pohjoismaista.

www.nordatlantens.dk

Nordregio

Nordic Centre for Spatial Development.

www.nordregio.se

Cafe Pantopia

Cafe Pantopian ajatuksena on luoda yhteinen kohtauspaikka Pohjois-Atlantin maiden ihmisille (Grönlanti, Islanti, Färsaaret ja Tanska).

www.cafe-pantopia.net

Samfundet Sverige-Färöarna

Ruotsi-Färsaaret ystävyyseura on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka on vuodesta 1973 alkaen levittänyt tietoisuutta Färsaarista Ruotsissa.

www.samfundet-sverige-faroarna.se

Norsk-Færøysk Lag